logoFtesë për pjesmarrje_Aktiviteti “30 vjet Puna Sociale në Shqipëri”_12 Dhjetor 2022 ora 15-17:00_Fakulteti i Shkencave Sociale

Të nderuar kolegë dhe bashkëpunëtorë,

Në kuadër të 30 vjetorit të Departamentit të Punës dhe Politikës Sociale, Fakulteti i Shkencave Sociale, Universiteti i Tiranës, kemi nderin dhe kënaqësinë t’ju ftojmë në ceremoninë festive “30 vjet Puna Sociale në Shqipëri – arritjet dhe mundësitë”, për të kujtuar sfidat dhe festuar arritjet tona të përbashkëta.

Vendi: Fakulteti i Shkencave Sociale, Salla Aula Magna

Data: 12 dhjetor 2022

Ora: 15.00 – 17.00

PROGRAMI “30 vjet Puna Sociale në Shqipëri – arritjet dhe mundësitë” Kliko, këtu