logoNjoftim për Studentët dhe Pedagogët e Fakultetit të Shkencave Sociale.

Njoftohen të gjithë studentët e nivelit Bachelor dhe Master si dhe personeli akademik (me kohë të plotë dhe të pjesshme) se:

nga data 21/12/2020 deri në datën 04/01/2021
nuk do të zhvillohet mësimi online.


Ju urojmë Gëzuar Festat e Fundvitit!