logoPërcjellje informacioni për studentët

Në kuadër të bashkëpunimit Erasmus+ midis Universitetit të Tiranës dhe Universitetit të Tuscias jemi njoftuar se Universiteti i Tuscias do të organizojë Ditën e Hapur Virtuale të dedikuar posacësrisht për studentët shqiptarë në datë 26 Janar 2021 ora 15:00 – 17:00.

.

Kliko, këtu