logoLeksion i hapur me temë: “Ndërmjetësimi: përvoja dhe sfida” – Departamenti Sociologji

Departamenti  i Sociologjisë në Fakultetin e Shkencave Sociale të Universitetit të Tiranës do të mbajë në ditën e enjte, datë 11 maj 2023, ora 10:00 amauditori 219 në Fakultetin e Shkencave Sociale leksionin e hapur me temë: “Ndërmjetësimi: përvoja dhe sfida”

Ekspertë të ftuar:

Rasim Gjoka, ekspert ndërmjetësimi

Floriane Prevert, eksperte ndërmjetësimi
 
Temat e diskutimit:

Zgjidhja e konflikteve, ndërmjetësimi, përvoja ndërkombëtare, praktika shqiptare

 

Ju mirëpresim!