logoShpallen Listat Joperfundimtare te aplikanteve fitues per programet e studimit Bachelor, viti akademik 2023-2024.

Listat Joperfundimtare te aplikanteve fitues per programet e studimit Bachelor

Viti Akademik 2023-2024


 

Bachelor në Administrim dhe Politika Sociale

Kliko,këtu

.

Bachelor në Filozofi

Kliko,këtu

.

Bachelor në Psikologji

Kliko,këtu

.

Bachelor në Punë Sociale

Kliko, këtu

.

Bachelor në Shkenca Politike

Kliko,këtu

.

Bachelor në Sociologji

Kliko,këtu