logoNjoftohen aplikantët e interesuar që në Fakultetin e Shkencave Sociale, Universiteti i Tiranës kryhen aplikimet për regjistrime në Ciklin e Dytë të studimeve “Master i Shkencave” dhe “Master Profesional” për vitin akademik 2023-2024.

Aplikimet në programet e studimit të ciklit të dytë “Master i Shkencave” dhe “Master Profesional” mund të kryhen duke filluar nga data 14 Shtator 2023 deri në datën 4 Tetor 2023, ora 09:00-15:00 nga e hëna në të premte, në Zyrat e Sekretareve të Departamenteve në  katin e parë në FSHS.

 

Dokumentacioni – Kliko, këtu

Kriteret – Kliko, këtu