logoNjoftim – Shpalet lista e aplikantëve nga kategoritë e veçanta për programet e studimit Bachelor në Fakultetin e Shkencave Sociale për vitin akademik 2023-2024

Lista e aplikantëve nga kategoritë e veçanta për  programet e studimit Bachelor në Fakultetin e Shkencave Sociale për vitin akademik 2023-2024

.

Kandidatët nga kategoria Transferime dhe kategoria Degë e Dyte

Kliko, këtu

 .

Kandidatët nga kategoria Aftësi e Kufizuar dhe kategoria Rom dhe Ballkano-Egjyptian

Kliko, këtu