logoNjoftim – Shpalet lista përfundimtare nga kategoritë e veçanta (Aftesi e kufizuar dhe kategoria Rom dhe Ballkano-Egjiptian) për programet e studimit Bachelor në Fakultetin e Shkencave Sociale për vitin akademik 2023-2024

Shpalet lista përfundimtare nga kategoritë e veçanta për programet e studimit Bachelor në Fakultetin e Shkencave Sociale për vitin akademik 2023-2024


Lista përfundimtare e fituesve nga kategoria me Aftësi të Kufizuar

Viti akademik 2023-2024

Kliko, këtu

.

Lista përfundimtare e fituesve nga kategoria Rom dhe Ballkano-Egjiptian

Viti akademik 2023-2024

Kliko, këtu