logoLista Perfundimtare e fituesve per kategoria transferim studimesh dhe dege e dyte Bachelor.

Lista jo përfundimtare e fituesve për degë të dytë studimesh në Bachelor

Kliko, këtu

.

Lista jo përfundimtare e fituesve për transferim studimesh në Bachelor

Kliko, këtu