logoNjoftohen të gjithë studentët e vitit të parë që janë regjistruar në programet e studimit të Fakultetit të Shkencave Sociale!

Fakulteti i Shkencave Sociale në vijim të traditës “Fakultetit me dyer të hapura” për t’ju shërbyer studentëve që vijnë për herë të parë në këtë fakultet, për t’u njohur me infrastrukturën FSHS dhe për të lehtësuar njohjen e tyre me funksionimin e fakuletit, ofron mikëpritjen e tij pranë fakultetit në datat 29 dhe 30 Shtator 2023, nga ora 09:00 deri në 12:00.

Turi për tu njohur me infrastrukturën e fakultetit do të jetë:

Data  29 Shtator:

Turi 1: Fillon në orën 09:15

Turi 2: Fillon në orën 10:00

Turi 3: Fillon në orën 11:00

Turi 4: Fillon në orën 12:00

Data  30 Shtator:

Turi 1: Fillon në orën 09:15

Turi 2: Fillon në orën 10:00

Turi 3: Fillon në orën 11:00

Turi 4: Fillon në orën 12:00

 

Grumbullimi i studentëve bëhet në oborrin e fakultetit 10 min përpara nisjes së orarit të secilit tur.

Duke ju falenderuar që zgjodhët programet e studimit të këtij fakulteti ju mirepresim gjatë ditëve informuese të traditës “Fakulteti me dyer të hapura”.