logo



“AADF dhe MIP ju ftojnë në panairin e Masterit dhe Internshipit në SHBA!

Na vizitoni për t’u informuar rreth mundësive për studime Master në universitetet më të mira amerikane dhe për të patur eksperiecë pune 6-mujore në kompani prestigjioze në SHBA.🇺🇸
Ejani të mësoni më tepër për bursat e ofruara nga AADF!
18 Tetor, 16:00
Hotel Mak Albania Tirana, Salla “Illyria”