logoNjoftim-Mundësi Internshipi

Zyra e Karrierës në kudër të bashkëpunimit me organizatën AADF(Albanian-American Developmed Fondation) ofron një mundësi për të gjithë studentët por veçanerisht për ata të cilët kanë përfunduar një nga ciklet e studimit ose janë në përfundim të studimeve të tyre Master.

 

                                “AADF dhe MIP ju ftojnë

për t’u informuar rreth mundësive për munësi Internshipi me eksperiecë  6-mujore në kompani prestigjioze në SHBA.

 

Ejani të mësoni më tepër për bursat e ofruara nga AADF!

18 Tetor, 16:00

Hotel Mak Albania Tirana, Salla “Illyria”

 

Për çdo paqartësi kontaktoni në adresën e emailit: qendrakarrieres.fshs.ut@gmail.com