logoNjoftim per kandidatet aplikues te matures shteterore 2016

Ankesat per rezultatet ne programet e studimit te ciklit te pare ne FSHS do te priten ne datat 6, 7 dhe 8 shtator 2016
Orari i ankesave eshte 8:30 – 14:30.