logoDepartamenti i Sociologjisë, FSHS, UT, organizon Konferencën shkencore “Shoqëri në transformim; sfida dhe mundësi (30 vjet Sociologji në Universitetin e Tiranës)”.

Departamenti i Sociologjisë, Fakulteti i Shkencave Sociale, Universiteti i Tiranës, organizon Konferencën shkencore “Shoqëri në transformim; sfida dhe mundësi (30 vjet Sociologji në Universitetin e Tiranës)”Kjo konferencë organizohet në bashkëpunim me: Departamentin e Shkencave sociale, politike dhe konjiktive, Universiteti i Sienës; Departamentin e Sociologjisë, University of Southern Denmark; Departamentin e Sociologjisë, Universiteti Cankiri Karatekin; Institutin e Studimeve Sociale dhe Humanistike, Universiteti i Prishtinës; Departamentin e Sociologjisë, Universiteti i Tetovës; Institutin Shqiptar të Sociologjisë; Departamenti  i Shkencave Sociale, Universiteti “Fan S. Noli”; Departamenti i Sociologjisë, Universiteti “Aleksandër Moisiu”; Fedaratën e shoqatave Arbëreshe. Për më shumë informacion Ju mund të konsultoni programin bashkëlidhur. 

Ju mirëpresim në datat 13 dhe 14 nëntor në Fakultetin e Shkencave Sociale! 

 

 

Program Agenda –> Kliko, këtu