logoInformacion mbi organizimin e Samitit të 3-të të Diasporës, në Pallatin e Kongreseve, më datë 22 Nënor 2023.

Në kuadër të organizimit të Samitit të 3-të të Diasporës, në Pallatin e Kongreseve, më datë 22 Nëntor 2023, është përcjellë me e-mail ftesa për pjesëmarrje , për personelin akademik dhe studentët e Universitetit të Tiranës.

 

Samiti do të organizohet në kujdesin e veçantë të Kryeministrit Z.Edi Rama dhe Ministresë së Arsimit dhe Sportit dhe parashikon zhvillimin e seancave plenare dhe paneleve të diskutimit kushtuar  rëndësisë së komunitetit arbëresh në ruajtjen e identitetit dhe trashgimisë kulturore, material dhe jo material.

 

Për më shumë informacion si dhe për të bërë regjistrimin nga secili prej pjesëmarrësve është vendosur linku: https://punetejashtme.gov.al/samiti-i-trete-i-diaspores-shqiptare/.