logoNjoftim – Në kuadër të projektit “Përforcimi i kapaciteteve profesionale të studentëve të shkencave sociale dhe punonjësve të shërbimeve sociale”

SË SHPEJTI NË SHQIP PËR STUDENTËT E SHKENCAVE SOCIALE…..

Në kuadër të projektit “Përforcimi i kapaciteteve profesionale të studentëve të shkencave sociale dhe punonjësve të shërbimeve sociale” Fakulteti i Shkencave Sociale në partneritet me Fakultetet e Shkencave të Edukimit në Elbasan dhe Shkodër dhe bashkëpunim të ngushtë me programin i UNDP “Leave No One Behind / Askush të mos mbetet pas”, ju informojmë se shumë shpejt librat e mëposhtëm do të jenë në dispozicion të studentëve, në versionin online në gjuhën shqipe.

  • Social Research Methods (2022) 6th Edition nga Edward Bell, Alan Bryman dhe Steven Kleinknecht.
  • Social Work Practice Assessment, Planning, Intervention and Review (2021) 6th edition nga Jonathan Parker;
  • An Introduction to Group Work Practice, 8th edition © 2017, nga Ronald W. Toseland;