logoRezultatet e konkursit per vendet e lira per personal akademik me kohe te plote ne Departamentin e Psikologjise dhe Pedagogjise ne UT, kategoria Asistent Lektor.

Rezultatet e konkursit te zhvilluar per vendet e lira per personal akademik me kohe te plote ne Departamentin e Psikologjise dhe Pedagogjise ne Universitetin e Tiranes, kategoria Asistent Lektor.

Per kategorine Asistent Lektor fitues jane si me poshte:

 

  1. Renisa Beqiri
  2. Valbona Çaushi