logoPanairi “Work&Study”.

Panairi “Work&Study”,

3-4 Prill, Panairi “Work&Study”, një mundësi për Punësim dhe Internship

 

Më datat 3-4 Prill 2024 do të zhvillohet panairi “Work&Study”, Tiranë, në Pallatin e Kongreseve nga ora 09:0-20:00. Veç maturantve që do të njihen me programet e studimit të universiteteve, kjo është një mundësi e mirë edhe për studentët që do të diplomohen këtë vit, në nivelin Bachelor dhe Master, që të lidhin marrëveshje punësimi apo internshipi me kompani lider në treg, që do të jenë pjesëmarrëse në panair.

Ftojmë, të gjithë studentët që presin të diplomohen këtë vit akademik, por jo vetëm, në datat 3-4 Prill, mund të marrin pjesë në këtë panair, duke patur një CV me vete.

Ata mund të shqyrtojnë mundësinë e bashkëpunimit me të paktën 50 kompani.