logoDatat e Provimeve – Minisezoni i Prillit, vetëm për studentët e vitit të dytë Master i Shkencave

Departamenti Pedgogji – Psikologji

Kliko, këtu

 

.

 

Departamenti Sociologji

Kliko, këtu

 

.

 

Departamenti Filozofi

Kliko, këtu

 

.

 

Departamenti Shkenca Politike

Kliko, këtu

 

.

 

Departamenti Punës dhe Politikave Sociale

Kliko, këtu


Per me shume informacion lidhur me regjistrimin ne provimet e Minisezonit vetëm për studentët e vitit të dytë Master i Shkencave lexoni njoftimin (kliko, këtu)