logoNjoftim për aplikantët në Masterin “Psikologji Organizacionale”

VENDIM

Tirane, 9.12.2020

Në përfundim të raundit të shtatë të regjistrimeve në programin Master Shkencor “ Psikologji Organizacionale” ka ende 1 kuotë të lire.

Ftohen të gjithë aplikantët që kanë aplikuar në listen e programit “Psikologji Organizacionale” por që për arsye të ndryshme nuk janë regjistruar apo nuk ju ka ardhur ende radha të bëjnë kërkësë për regjistrim në vëndin e ngelur ende të lirë.

Aplikantët mund të depozitojnë kërkesën e tyre në datat 10 dhe 11 Dhjetor 2020.

Orari aplikimit të kërkesës është ora 09:00 deri ore 14:00.

Lista e renditur e kërkesave do të shpallet ditën e premte, datë 11 Dhjetor, ora 14:00 e renditur nga kërkesa me numrin më të madh të pikëve e deri te kërkesa me numrin më të vogël të pikëve.

Regjistrimi i kuotës së lire në programin Psikologji Organizacionale do të jetë ditën e hënë, 14 Dhjetor 2020.

Orari i Regjistrimit 09:00 deri në 14:00.

Kliko,këtu