logoMbi programin e ri “Erasmus+2021-2027” dhe thirrjet e reja për propozime 2021.

Komisioni Evropian ka shpallur Programin e parë vjetor të Punës në kuadër të Programit të ri “Erasmus+2021-2027”, dhe thirrjen për propozime 2021-EAC/A01/2021 që mbulon veprimet e Programit Erasmus+ lidhur me:

  • Key Action 1 (KA1): Mobilitetet e individëve;
  • Key Action 2 (KA2): Bashkëpunimi ndërmjet organizatave dhe institucioneve;
  • Key Action 3 (KA3): Mbështetje për zhvillimin e politikave dhe bashkëpunimin;
  • Programet Jean Monnet

.

 

Kliko, Këtu