logoRINJOFTIM PËR PERIUDHËN E PROVIMEVE TË STUDENTËVE TË CILËT PËR ARSYE TEKNIKE NUK MUNDËN TË MARRIN PJESË NË SEZONIN E SEMESTRIT TË PARË

RINJOFTIM PËR PERIUDHËN E PROVIMEVE TË STUDENTËVE TË CILËT PËR ARSYE TEKNIKE NUK MUNDËN TË MARRIN PJESË NË SEZONIN E SEMESTRIT TË PARË.

 

 

  1. Periudha e provimeve do të jetë nga data 10.05.2021 deri në datën 14.05.2021.

***Meqënëse dita e Enjte datë 13.05.2021 është Festë Zyrtare (Dita e Bajramit) provimet e datës 13.05.2021 do të realizohen në datën 17.05.2021.

 

  1. Kanë të drejtë të hyjnë në provimet e këtij sezoni vetëm studentët që nuk janë paraqitur për arsye teknike në sezonin e provimeve të semestrit të parë.

Për të regjistruar lëndët  kliko, këtu  (dhe plotësoni formularin)

 

3.Provimet do zhvillohen në ambientet e Fakultetit të Shkencave Sociale sipas orareve të përcaktuara dhe në kushtet e respektimit të protokollit anti-COVID.

 

 

DEKANATI