logoNjoftim për Masterin Shkencor “Administrimi Shërbimeve Sociale”

Njoftim për Masterin Shkencor “Administrimi Shërbimeve Sociale”

 

VENDIM Nr. 30

Tiranë, 15.11.2021

 

Në përfundim të raundit të katërt të regjistrimeve në programin Master Shkencor “Administrimi Shërbimeve Sociale” ka ende 4 kuota të lira.

Aplikantët në listën e këtij masteri, nëse duan të aplikojnë për regjistrim, të sjellin kërkesën në datat 16 dhe 17 Nëntor 2021.

Lista sipas renditjes së kërkesave do të shpallet në datën 17 Nëntor ora 16:00 në faqen e Fakultetit dhe në ambientet e FSHS.

Orari regjistrimeve në datat 18 dhe 19 Nëntor nga ora 09:00 deri në orën 14:00.

 

VENDIMI