logoNjoftim

Të dashur studentë,

Duke ju uruar pushime të mbara dhe festa të gëzuara, ju njoftojmë se pushimet nisin në datën 20 Dhjetor 2021 deri në datën 04 Janar 2022 dhe procesi mësimor rifillon në datën 05 Janar 2022.