logoDatat e Provimeve – Bachelor – Viti Akademik 2021 – 2022

Datat e Provimeve – Viti i I – II – III – Bachelor – Semestri i Parë – Viti Akademik 2021 – 2022


Departamenti Pedgogji – Psikologji

Viti i I – II | Kliko, këtu

Viti i III | Kliko, këtu

 

.

 

Departamenti Sociologji

Viti i I – II | Kliko, këtu

Viti i III | Kliko, këtu

 

.

 

Departamenti Filozofi

Viti i I – II | Kliko, këtu

Viti i III | Kliko, këtu

 

.

 

Departamenti Shkenca Politike

Viti i I – II | Kliko, këtu

Viti i III | Kliko, këtu

 

.

 

Departamenti Punës dhe Politikave Sociale

Viti i I – II | Kliko, këtu

Viti i III | Kliko, këtu