logoOrari Bachelor – Viti Akademik 2021 – 2022. Semestri i dytë

Orari Bachelor

Viti Akademik 2021 – 2022

Semestri i dytë


 

Departamenti Pedgogji – Psikologji

Kliko, këtu

 

.

 

Departamenti Sociologji

 

Kliko, këtu

 

.

 

Departamenti Filozofi

Kliko, këtu

 

.

 

Departamenti Shkenca Politike

Kliko, këtu

 

.

 

Departamenti Punës dhe Politikave Sociale

Kliko, këtu