logoOrari Master – Viti Akademik 2021 – 2022. Semestri i dytë

Orari Master

Viti Akademik 2021 – 2022.

Semestri i dytë


 

Departamenti Pedgogji – Psikologji

Viti i II MSH – Kliko, këtu

Viti i I MSH – Kliko, këtu

MP – Kliko, këtu

 

 

.

 

Departamenti Sociologji

Viti i II MSH – Kliko, këtu

Viti i I MSH – Kliko, këtu

MP – Kliko, këtu

 

.

 

Departamenti Filozofi

Viti i II MSH – Kliko, këtu

Viti i I MSH – Kliko, këtu

.

 

Departamenti Shkenca Politike

Viti i II MSH – Kliko, këtu

Viti i I MSH – Kliko, këtu

MP – Kliko, këtu

.

 

Departamenti Punës dhe Politikave Sociale

Viti i II MSH – Kliko, këtu

Viti i I MSH – Kliko, këtu

MP – Kliko, këtu