logoInformacion mbi Konkursin e 7 Ndërkombëtar të Përkthimit JLPP

Informacion mbi Konkursin e 7 Ndërkombëtar të Përkthimit JLPP

 

Projekti i Publikimit të Literaturës Japoneze për organizimin e Konkursit të 7 Ndërkombëtar të Përkthimit JLPP.

Konkursi Nërkombëtar i Përkthimit synon të nxisë përkthyesit e rinj të gjuhës Japonez dhe të promovojë letërsinë Japoneze në të gjithë botën, duke inkurajuar përkthimin e veprave letrare.

 

Posteri –> Kliko, këtu