logoNë Fakultetin e Shkencave Sociale u zhvillua sot, auditor i hapur me temë: “Mundësitë e një krize: A mundet lufta në Ukrainë të rizgjoje procesin e Integrimit Europian.”

Fakultetin e Shkencave Sociale, sot më datë 04.04.2022 u zhvillua auditor i hapur me temë:

“Mundësitë e një krize: A mundet lufta në Ukrainë të rizgjoje procesin e Integrimit Europian.”

Të ftuar: Dr. Majlinda Bregu dhe Rektori i Universitetit të Tiranës Prof. Dr. Artan Hoxha.