logoHapet thirrja për aplikime për bursa në kuadër të programit Erasmus+ KA107 në Universitetin e Huelvas në Spanjë, për stafin akademik me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës për mësimdhënie dhe trajnim për semestrin e dytë të vitit akademik 2021-2022.

Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete në Universitetin e Huelvas në Spanjë, për stafin akademik me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës për mësimdhënie dhe trajnim.

 

Kliko, këtu