logoAktivitet: Promovimi i librit “Teoria dhe Psikoterapia e Kohezionit të Brendshëm”

Promovimi i librit “Teoria dhe Psikoterapia e Kohezionit të Brendshëm”

Sot,, datë 06.05.2022, Departamenti Pedagogji-Psikologji zhvilluan në ambjentet e Fakultetit të Shkencave Sociale aktivitetin për promovimin e librit “Teoria dhe Psikoterapia e Kohezionit të Brendshëm” nga prof. Fitim Uka. Bashkëngjitur gjenden foto gjatë zhvillimit të aktivitetit dhe axhenda e aktivitetit.