logo“FYTYRAT E SË SHKUARËS: LUFTA PËR LIRI DHE DEMOKRACI GJATË REGJIMIT TË HOXHËS”

Ne nje nga aktivitetet permbylles ne Lushnje, te projektit “FYTYRAT E SË SHKUARËS: LUFTA PËR LIRI DHE DEMOKRACI GJATË REGJIMIT TË HOXHËS” ku Universiteti i Tiranes ishte lider ne bashkepunim me Zeri Qytetar, partneret italiane te universitetit La Sapienza, Fondacionit te Historise Onlus dhe Qendres Kombetare te Kerkimeve.