logoAktiviteti permbylles per projektin “Fytyrat e së shkuarës: Lufta për liri dhe demokraci gjatë regjimit të Hoxhës”

U mbyll me sukses aktiviteti permbylles per projektin “Fytyrat e së shkuarës: Lufta për liri dhe demokraci gjatë regjimit të Hoxhës”. Ne konferencen e organizuar moren pjese partneret lokale nga OJF Zeri Qytetar, Lushnje si dhe nderkombetare nga universiteti La Sapienza, Qendra Kombetare e Kerkimit dhe Fondacioni i Historise Onlus.
Kesaj konference i dha nje ngjyre teresisht te ndryshme edhe pjesemarresit nga Autoriteti i Dosjeve dhe rrefimi ne vete te pare i njerit prej te mbijetuarve nga kampet e punes.

Ky projekt eshte nje gur themeli per kete fushe dhe FSHS eshte e sigurt qe do jete serish pjese e projekteve te tilla ne te ardhmen.

.