logoSezoni i provimeve të mbartura dhe përmirësime.

Sezoni i provimeve të mbartura dhe përmirësime

Viti i III Bachelor

Viti i II Master Shkencor


Departamenti Pedgogji – Psikologji

Bachelor Viti i III–> Kliko, këtu

Master Shkencor Viti i II –> Kliko, këtu

 

.

 

Departamenti Sociologji

Bachelor Viti i III–> Kliko, këtu

 

Master Shkencor Viti i II –> Kliko, këtu

 

 

.

 

Departamenti Filozofi

Bachelor Viti i III–> Kliko, këtu

Master Shkencor Viti i II –> Kliko, këtu

 

 

.

 

Departamenti Shkenca Politike

Bachelor Viti i III–> Kliko, këtu

Master Shkencor Viti i II –> Kliko, këtu

 

.

 

Departamenti Punës dhe Politikave Sociale

Bachelor Viti i III–> Kliko, këtu

Master Shkencor Viti i II –> Kliko, këtu