logo15
AUG
2022

Hapet thirrja për aplikime për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Urbinos,Itali, në kuadër të Projketit COMMO VI i koordinuar nga UNIMED dhe i financuar nga Programi Erasmus +, për semestrin e parë të vitit akademik 2022-2023.

Në kuadër të Projketit COMMO VI i koordinuar nga UNIMED dhe financuar nga Programi Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Urbinos, në Itali për semestrin e parë të vitit akademik 2022-2023.

.