logoNjoftim per Master Profesional “Pedagogji e Specializuar Sociale”

 

NJOFTIM

Njoftojme te gjithe aplikantet qe ende nuk janë regjistruar ne programin Master Profesional “Pedagogji e Specializuar Sociale”, se jane rialokuar 10 kuota shtese ne kete program studimi.

Njoftojme te gjithe aplikantet per te ndjekur ecurine e procesit te regiistrimeve per keto kuota te lira.

Registrimi do te vijoje sipas renditjes se aplikanteve te shpallur ne listën perfundimtare.

Periudha e registrimeve do te jete nga data 21 deri 24 nentor

DEKANATI


VENDIM

 

Ne kuader te shtesave dhe çregisitrimeve programin Master Profesional “Pedagogji Specializuar Sociale “ ka ende 13 kuota te lira.

Kane te drejte te regisitrohen aplikantet e listuar ne listen perfundimtare nga numri 185 deri te numri 197.

Periudha registrimeve 21 deri 24 nentor 2022.

Orari regjistrimeve nga ora 09:00 deri ora 15:00.

DEKANATI