logoThirrja e tretë për HEI brenda iniciativës EIT-HEI

Ju njoftojmë se EIT-Europian Institute for Innovation and Technology e mbështetur nga Komisioni Europian ka hapur thirrjen e tretë për HEI brenda iniciativës EIT-HEI. Përmes kësaj thirrjeje, kjo iniciativë synon të mbështesë Institucionet e Arsimit të Lartë (HEI) që të zhvillojnë aktivitete që do të përmirësojnë kapacitetet e tyre inovative dhe sipërmarrëse.

 
Afati për aplikime është deri në 28 shkurt 2023.
 
Për më shumë informacione mund të klikoni në www.eit-hei.eu

 dhe të lexoni dokumentin e bashkangjitur në pdf.

 
Gjithashtu mund të ndiqni “webinaret” si më poshtë:
  • Quality expectations and the deep tech focus: 5 dhjetor 2022, 15:00-16:30 CET (regjistrohuni deri ne 2 Dhjetor, 13:00 CET) link: www.lyyti.fi/reg/Call3infosession2
  • Open question-and-answer session: 10 January 2023, 15:00-16:00 CET (regjistrohuni deri ne 9 Janar 2023, 13:00 CET) link: www.lyyti.fi/reg/Call3infosession3
  • Open question-and-answer session: 7 February 2023, 11:00-12:00 CET (regjistrohuni deri ne 6 Shkurt, 13:00 CET) link: www.lyyti.fi/reg/Call3infosession4

Kliko, këtu