logo“Java e shëndetit mendor 2023” – organizuar nga Departamenti Pedagogji – Psikologji, FSHS, UT

Studentet e ciklit Bachelor Psikologji ne Departamentin e Pedagogji- Psikologjise, FSHS, UT organizojne “ Java e shendetit mendor 2023” per te sensibilizuar mbi problematikat dhe trajtimet e nevojshme. Behuni pjese e ketij organizimi duke i mbeshtetur ne nismen e tyre. Reago dhe ti!