logoLeksion e hapur me temë: “Si të përdorim materialet audiovizualke dhe filmat si një metodë kërkimi në sociologji” – Departamenti Sociologji

Departamenti  i Sociologjisë në Fakultetin e Shkencave Sociale të Universitetit të Tiranës do të mbajë në ditën e mërkurë, datë 24 maj 2023, ora 12:00, salla Aula Magna në Fakultetin e Shkencave Sociale leksionin e hapur me temë: “Si të përdorim materialet audiovizualke dhe filmat si një metodë kërkimi në sociologji”

Eksperte e ftuar:

PHD Researcher Klara Van Es

LUCA School of Arts/KU Leuven