logoNjoftim – Mundësi Punësimi – ERCA Consulting kërkon të punësojë Asistente Zyre.

ERCA Consulting kërkon të punësojë Asistente Zyre.

ERCA Consulting është një agjensi profesionale rekrutimi dhe punësimi në Shqipëri me më shumë se 10 vjet përvojë në treg, duke punuar me klientë nga e gjithë bota. Fokusi ynë kryesor është ngritja e standardeve në procesin e rekrutimit. Ne synojmë të gjejmë rolin e duhur në kompani për kandidatin e potencial.

Pozicioni: Asistente Zyre

Koha e punës: E plotë

Vendndodhja: Pranë stadiumit “Selman Stërmasi”, Tiranë.

 

Aftësitë:

·         Aftësi shumë të mira në zgjidhjen e problemeve dhe marrjen e vendimeve;

·         Aftësi për të menduar në mënyrë proaktive;

·         Aftësia për të ruajtur informacionin konfidencial;

·         Aftësi shumë të mira ndërpersonale dhe organizacionale;

·         Aftësi të shkëlqyera komunikuese;

·         Aftësi të shkëlqyera kompjuterike në përdorimin e paketës Office;

·         Aftësi të shkëlqyera të gjuhës Angleze;

·         Përparësi kanë kandidatë me njohuri të gjuhës Gjermane;

·         Përparësi eksperienca në burimet njerëzore.

 

Mundësi Internship pranë ERCA Consulting.

Profili i punës: Asistente Zyre / Burime njerëzore

Koha e punës: Për tu vendosur

Vendndodhja: Pranë stadiumit “Selman Stërmasi”, Tiranë.

Aftësitë:

·         Aftësia për të ruajtur informacionin konfidencial;

·         Aftësi shumë të mira ndërpersonale dhe organizacionale;

·         Aftësi të shkëlqyera komunikuese;

·         Aftësi të shume të mira kompjuterike në përdorimin e paketës Office;

·         Aftësi të shkëlqyera të gjuhës Angleze;

·         Përparësi kanë kandidatë me njohuri të gjuhës Gjermane.

Për të mësuar më shumë rreth ofertës së punës dhe për të aplikuar, ju lutemi na dërgoni CV-në tuaj në:

Email: ercalbania@gmail.com

WhatsApp: +355699306646 / +355696676101