logoHapet thirrja për aplikim në kuadër të programit Erasmus + në Universitetin e Grazit, Austri, për javën Ndërkombëtare (International Staff Week), organizuar në datat 27 Nëntor – 01 Dhjetor.

Universitetit i Tiranës hap thirrjen për aplikime për bursa për mobilitete për stafin ndihmës akademik me karater administrativ dhe administrativ me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës në Universitetin e Grazit në Austri në kuadër të programit Erasmus +.
 
 
Afati për aplikim : 01 Shtator 2023