logoNjoftim per regjistrimet ne ciklin e dyte te studimeve Master – Viti Akademik 2023-2024.

Pas perfundimit te Fazes se Pare ka ende kuota te lira ne Masterin Shkencor dhe Masterin Profesional te Fakultetit te Shkencave Sociale.

Faza e Dyte e regjistrimeve do te jet nga data 23-25 Tetor.

Jeni te lutur te ndiqni ecurine sipas vendimeve te meposhtme per secilin program studimi.


Vendimet –> Kliko, këtu