logoDepartamenti i Pedagogji- Psikologjise, Fakulteti i Shkencave Sociale, UT zhvilloj nje takim me homolog te Universitetit të Janines

Departamenti i Pedagogji- Psikologjise, Fakulteti i Shkencave Sociale, UT zhvilloj nje takim me homolog te Universitetit të Janines me përfaqësuese Evangelia Karagiannopoulou, drejtuese e shkolles se Shkencave Sociale dhe Institutit të Kërkimit.
Procesi i nderkombetarizimit si nder prioritetet tona tregoj me se miri ecurine e programeve ne nivel bashkekohor dhe mundesite e bashkepunimit ne te ardhmen si partnere ne projekte te kerkimit shkencor