logoNJOFTIM – APLIKIM PER KATEGORINE SHTETAS TË HUAJ ME DIPLOMA TË HUAJA TË SHKOLLËS SË MESME – BACHELOR

NJOFTIM

APLIKIM PER KATEGORINE SHTETAS TË HUAJ ME DIPLOMA TË HUAJA TË SHKOLLËS SË MESME – BACHELOR


Kandidatët, shtetas të huaj me diploma të huaja të shkollës së mesme,  nëse kërkojnë të ndjekin studimet në programet e studimit Bachelor në FSHS mund të aplikojnë në periudhën  nga 2 deri 13  shtator 2022.

Vendi ku do dorëzohet dokumentacioni për aplikim do të jetë Zyra e IT në katin e parë të FSHS.

Orari  aplikimit  do të jetë ora 9:00 deri 15:00.

  • Kandidatët aplikant mund të njihen në faqen e FSHS  ose në ambientet e FSHS, me dokumentacionin që duhet të dorëzojnë për aplikim.
  • Kandidatët aplikant mund të njihen me ecurinë kohore të aplikimit dhe procesin e regjistrimit, si më poshtë ose në ambientet e FSHS

 

DEKANATI

 

 .

DOKUMENTACIONI PER APLIKIM PER KATEGORITE E KANDIDATËVE  SHTETAS TË HUAJ ME DIPLOMA TË HUAJA TË SHKOLLËS SË MESME  –> Kliko, këtu

.

KALENDARI I AFATEVE TE APLIKIMIT DHE REGJISTRIMIT PËR KATEGORITE E KANDIDATËVE  SHTETAS TË HUAJ ME DIPLOMA TË HUAJA TË SHKOLLËS SË MESME